BLOG | Onze favoriete voorstellingen

humor

19 januari vierde mijn vriend en ik ons zesjarige jubileum. Wij hebben elkaar ontmoet in het theater, maar we ploffen ook graag neer in de pluche stoelen. In de afgelopen zes jaar hebben we een hoop voorstellingen gezien en daarom benoem ik vandaag onze favoriete voorstellingen. Zeg nou zelf, wat is er leuker dan samen met iemand die je lief hebt naar het theater toe te gaan?

LACHEND IN DE ZAAL

Kevin is dol op cabaret. Ik durf te zeggen dat hij veel beter weet wie er op dit moment in opkomst is en waar we heen moeten gaan. Hij is van kleins af aan onder de indruk van Rooyackers, Kamps & Kamps. Helaas zijn deze heren gestopt, maar we hebben één keer een voorstelling van hen live gezien in Theater Bellevue. Dit was één groot feest.

Toch voelt de de voorstelling niet belerend, maar zit er juist heel veel humor in.

VERLEID DOOR DE VERLEIDERS

Een ander soort voorstelling waar wij samen graag naartoe gaan is de reeks van De Verleiders. Naast dat het ontzettend goede acteurs zijn, is het een heel ander soort voorstelling. Ze durven maatschappelijke problemen aan te pakken en zorgen ervoor dat je gaat nadenken over deze problematiek. Toch voelt de de voorstelling niet belerend, maar zit er juist heel veel humor in.

VERASSING!

Een andere cabaretière waar wij met plezier heengaan is Patrick Laureij. Een talent die ondertussen ook al bij De Wereld Draait Door te zien is geweest. Wij weten hoe hij speelt dankzij Comedytrain. Tijdens deze voorstelling kun je verschillende cabaretiers achter elkaar zien. Je weet niet wie er komt, dus je kunt je honderd procent laten verassen. Wij zijn na Comedytrain naar een volle voorstelling van Patrick gegaan en wij vinden zijn grofheid erg grappig. Op het toneel mag het!

ONS SLEUTELWOORD IS…

Al met al is ons sleutelwoord tot een gezellig avond: humor. Cabaret is het meest voor de hand liggende, maar soms kiezen we ook zomaar iets uit. Gewoon om het uit te proberen. Samen is het toch al snel goed en als het niet leuk is, heb je een goede reden om gelijk een nieuwe date te plannen. Nooit opgeven, want er zitten echt pareltjes tussen de programmering en als we daar dan heengaan kunnen we er nog uren over doorkletsen.

Samen is het toch al snel goed en als het niet leuk is, heb je een goede reden om gelijk een nieuwe date te plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.