VIDEO | Een percussie workshop met m’n lieve zwangere zus

Het is even stil geweest, maar hier is een nieuwe video! Een ontzettend leuke als je mij vraagt. Ik ging namelijk met mijn zwangere zus naar het Theaterweekend in het Kennemer Theater en hier kregen wij een percussie workshop. Voor iemand die geen ritmegevoel heeft, was dit een enorme uitdaging.. 

trommelen met je lichaam

Ik ben gek op muziek. Luisteren, dansen en wegdromen zijn de woorden die dan in mij opkomen. Trommelen daar in tegen niet. Echter was dit nou net iets wat we wel gingen doen. Ik verwachtte een zaal vol met trommels, maar blijkbaar leer je de beginsels heel anders. Het is namelijk enorm fysiek!

gewoon doen

Vol goede moed volgende zowel mijn zus als ik de aanwijzingen van Percossa op. Hoewel ik nooit een tien zal halen, vond ik het wel ontzettend leuk. Vooral de momenten dat je het gewoon doet en niet nadenkt, gaat het steeds beter. De heren van Percossa deden niet te lastige moves, maar daagde ons wel uit. Het was mooi in balans én leuk om een keer mee te maken.

een leuke blind date

Ik heb al eerder geschreven over het Theaterweekend en ook dit bewees maar weer hoe leuk het is. Je leert en ziet nieuwe dingen. Voor een leuk bedrag mag je naar een voorstelling en je blind date laat je niet in de steek. Het is verrassend met de vertrouwde kwaliteit die je van theaters mag verwachten. In dit theater waren ook tegeltjeswijsheden en ik vraag mij af: “Wat is jouw favoriete tegeltjeswijsheid?” Let het ons weten en abonneer je op ons YouTube kanaal. Dan zie je de nieuwste video’s als allereerste!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.