Blog | Theater vs. de Dam tot Damloop

rennen

Rennen in het theater

Traditiegetrouw is in september altijd de Dam tot Damloop. Een fantastisch evenement waar ik een enorm groot fan van ben. Zelf heb ik drie keer de tien Engelse mijl hardgelopen en hoewel ik dit jaar niet meedoe, ben ik op zondag langs de zijlijn te vinden. Net als de Dam tot Damloop, is een voorstelling spelen keihard trainen en jezelf tot het uiterste drijven. Ook zijn er verschillende voorstellingen die een sportief element in de voorstelling hebben toegevoegd en dit lijkt mij een perfect moment om er langs een paar te wandelen…

LEKKER VOETBALLEN

Vandaag is de eerste try-out van All Stars de musical. Een voorstelling over vriendschap, familie, nieuwe ervaringen en groei. Op zondag staan ze steevast, heel sportief, op het voetbalveld en dit zorgt natuurlijk voor de nodige taferelen. De jongens in de voorstelling zijn rond de vijfentwintig en ik denk dat het kantelpunt voor velen heel herkenbaar is! Ik ben in ieder geval benieuwd of het bij mijn vriend zijn voetbal er net zo aan toe gaat als bij Swift Boys 8.

DIT IS ZO TOF

Als ik iets heel knap vind, zijn het wel de dansers van ISH! Jeetje, wat zetten zij altijd een mooie show neer. Sport staat vaak centraal en dat vind ik erg tof om te zien. Het sprookje GRIMM was prachtig en bij de trailer van Modern Samurai zie je de acteurs letterlijk rennen. Ze gebruiken freerunning en breakdance. Ik ben zo benieuwd hoe deze fysieke voorstelling ons gaat meeslepen in het verhaal.

rennen
Samen met vriendin Lillian na de Dam tot Damloop!

GA JIJ DE MARATHON RENNEN?

Eén van mijn favoriete Nederlandse films is toch wel De Marathon. Hoewel ik zelf denk ik nooit de marathon ga rennen, sprak mij dit enorm aan. Een prachtig verhaal met goede acteurs. Deze voorstelling heeft afgelopen jaar op de planken gestaan en is helaas niet meer te zien, maar deze kon natuurlijk niet in het rijtje ontbreken.

Welke sportieve voorstelling moeten we volgens jou dit jaar écht gaan zien? Let us know! Klaar voor de start.. af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.