Over ons

Het beeld van theater is toch wel de pluche stoelen, de rode gordijnen en het toneel. Iets waar je heen moet gaan van school of waar je grootouders elke maand te vinden zijn. Een plek die niet tof is, maar eerder voor de elite en behoorlijk stoffig. Dit imago willen wij doorbreken. Wij zijn Nadine Kokkelkoren en Thyra de Groot, oprichters van Blik op Theater en onze droom is om theater dichter naar de belevingswereld van jongeren te brengen. Dat doen we door alle ins- en outs te laten zien door middel van onder andere een blik achter de schermen. Wij hopen de magie wat wij ervaren als we in de zaal zitten door te geven.

Nadine


Every journey needs a first step 

Ben ik nooit bang om te falen? Zeker wel! Houdt dat me tegen om aan nieuwe reizen te beginnen? Zeker niet! Regelmatig bedenk ik nieuwe plannen, heb ik de gekste ideeën en zit ik te wiebelen op mijn stoel om deze ideeën uit te mogen voeren. Vervolgens is het de kracht om je niet tegen te laten houden en die eerste stap ook echt te zetten. Ik ben heel blij dat we dat voor Blik op Theater hebben gedaan en we nu mogen genieten van deze reis.


Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en video’s en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Thyra


Go your own way 

Sinds ik mij kan herinneren ben ik nieuwsgierig. Het begon al bij de kapper: “Wat doe je?”, was mijn standaard vraag. Ik kon naast een wildvreemde gaan staan om te kijken wat ze aan het doen waren en vaak maakte ik mijn eigen verhaal van dit tafereel. Als je fantaseert ben je namelijk vrij om te denken wat je wilt en die gedachte leidt mij tot de quote “Go your own way”. Het maakt mij namelijk niet uit wat andere willen, want als jij een droom hebt, ben je vrij om die te volgen. Het is jouw keuze, jouw weg. Dat doe ik ook met Blik op Theater. Ik volg mijn nieuwsgierigheid, mijn liefde voor de fantasie en het verhaal van elk persoon die bij dit fenomeen betrokken is. Een beetje rebellie in een eeuwenoud sprookje.