nieuws | Tijd voor verandering

nieuws

Dit is een blog die ik al een tijdje uitstel. Stiekem vind ik veranderingen namelijk doodeng en dit is er nogal één. Nadine gaat Blik op Theater verlaten en dit zorgt ervoor dat ik het verder alleen ga doorpakken. Doodeng, want ook ik merk dat mijn ambities en dromen zijn veranderd…

NIEUWE DROMEN

Ik ben dol op theater, al sinds ik een jaar of zeven ben. Het is na boeken het tweede medium waar ik aan verslingerd raakte en ik vind nog steeds dat de veelzijdigheid van theater getoond moet worden. Echter is er nog een medium dat mijn hart heeft veroverd: video. Ik hou van verhalen en sinds ik Media, Informatie en Communicatie studeer merk ik steeds meer dat ik al mijn aandacht daarin wil stoppen. Ik ga hier zo verder op in. Eerst wil Nadine nog iets zeggen.

TERUGBLIK

Eens in de zoveel tijd pak ik een momentje om terug te blikken op een afgelopen periode, op besluiten die ik heb genomen. Ik evalueer en probeer me daarmee te richten op de toekomst en alles wat er nog op komen gaat. Vaak brengt dat een hoop nieuwe inzichten met zich mee en soms gaat zo’n evaluatie gepaard met het maken van keuzes, zo ook voor Blik op Theater. 

DE VLIEGENDE START

Twee jaren geleden hadden Thyra en ik voldoende ruimte in ons leven en in ons hoofd om met iets nieuws te kunnen beginnen, iets groots. We hebben al onze energie en goede ideeën samengebracht en daar is – voor ons toch wel – dit pareltje uit voort gekomen. Inmiddels zijn we twee jaar verder en hebben onze levens weer een nieuwe wending gekregen. 

ONDERNEMERSCHAP & NIEUWE KEUZES

nieuws

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen, ben ik dit jaar bijvoorbeeld voor mezelf begonnen.   Met mijn ondernemerschap heb ik ervoor gekozen een andere richting in te willen slaan en mij meer te richten op productionele en organisatorische aspecten van de vrijetijdssector. Mijn prioriteiten zijn verschoven. Met pijn in mijn hart laat ik daarom weten dat mijn avontuur bij Blik op Theater met deze blog zal eindigen. 

Sometimes you need to close a chapter in live to move on to the next

Ik dank jullie voor alles en ben trots op wat Thyra en ik de afgelopen tijd hebben bereikt!

Gelukkig weet ik dat ik jullie in goede handen laat bij Thyra, omdat zij mede door haar studie juist steeds meer met haar neus in de richting van het platform is gaan staan. Ze zit bomvol nieuwe ideeën en gaat Blik op Theater nog heel veel moois bezorgen. 

HOE NU VERDER?

Ik vind het enorm dapper dat Nadine haar hart volgt en ik ga dat ook doen. Op dit moment volg ik een minor Video en Televisie en specialisatie Digitale Mediastrategieën. Dit zijn mijn laatste onderdelen (naast het afstuderen) voor het diploma. Het komende halfjaar ga ik onderzoeken of Blik op Theater meer richting een mediaplatform kan gaan en hoop ik ook mijn eigen video’s meer te kunnen tonen. Theater is in mijn ogen een medium en daarom zal dit ook wel een onderdeel blijven van deze website. Hoe alles precies gaat worden zullen jullie de komende periode zelf gaan zien. Ik hoop dat jullie met ons de verandering aandurven! Ik wens Nadine veel plezier en je kunt haar blijven volgen via www.nkproducties.nl. Het is tijd voor verandering. Let’s go!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.