VIDEO | Nadine doet de workout van Kataklò!

Theater is meer dan de voorstelling alleen en Blik op Theater wilt de variatie laten zien. Een fysieke voorstelling spelen is loodzwaar en daarom doet de cast van Kataklò er alles aan om in shape te blijven door middel van een workout. Ze trainen keihard en Nadine mocht tien minuten meedoen met de warming-up en eerlijk: “Dat was killing!” …

Kataklò is een gezelschap dat al twintig jaar succesvolle voorstellingen maakt. Ze reizen de hele wereld over en hun voorstelling zijn om die reden in elke taal te begrijpen. De choreografie is doordacht en de belichting is heel vet.

SPORT

Tijdens de voorstelling is sport heel belangrijk en niet alleen om in shape te komen. Dit is het overkoepelende thema. Ze beelden de olympische spelen uit. Hoe tof is dat!

SPEELLIJST

Wil je ze bewonderen?
Klik dan hier!

Last but not least: “Zouden jullie zo’n dagelijkse workout trekken?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.