Blog | Dag vakantie, hallo nieuw theaterseizoen!

Theaterseizoen

Theaterseizoen 2018/2019

De vakantie zit er weer op. Je knippert met je ogen en het is voorbij. Ik vind dat altijd zo iets bizars! Tegelijkertijd is het enorm fijn, want dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuw theaterseizoen. Hoewel de theaterfestivals een hit waren, heb ik (on)bewust even afstand genomen…

OEPS, TE LAAT

Theaterseizoen
Voor een dicht theater in Praag

Mijn twee pogingen die ik wel heb ondernomen om het theater te bewonderen zijn faliekant mislukt en hierdoor heb ik nu nog meer zin om de nieuwe voorstellingen te bewonderen. In Praag stond ik voor een dicht theater en op de Parade was de voorstelling die ik graag wilde zien de hele tijd uitverkocht. Een goede les, want hierdoor besef ik weer dat ik van te voren kaartjes moet kopen. Dus de eerste kaartjes van het nieuwe theaterseizoen zijn uiteraard gekocht!

NIEUW THEATERSEIZOEN, NIEUWE BLOGPOST

Met de aftrap van deze blogpost is in mijn ogen seizoen 18/19 echt begonnen en zal ik op Blik op Theater elke week weer een nieuw artikel plaatsen. Met tips, leuke weetjes of een gloednieuw interview met een jong talent. Wat willen jullie eigenlijk lezen? Laat het vooral weten! Ook zijn we bezig met nieuwe video’s, maar wanneer die online komen blijft nog even een verrassing.

ZOVEEL KEUZE!

Ik kan in ieder geval niet wachten om naar het theater te rennen, mooie verhalen te horen en prachtige ensceneringen te bewonderen. In het begin van zo’n nieuw seizoen is het altijd even zoeken naar wat er allemaal speelt. Er is namelijk zoveel en voor ieder wat wat wils. Mijn vriend kun je wakker maken voor een leuke cabaretvoorstelling, mijn moeder voor een gezellige musical en met mijn vriendinnen ga ik naar een goed toneelstuk. Ik pak de boekjes van verschillende theaters er nog even bij om geïnspireerd te raken, maar ik hoor ook graag van jullie leuke tips. Wat moet ik dit seizoen echt zien?


© Omslagfoto van Blik op Theater. Kunst op straat in Praag, een voorstelling an sich.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.