BLOG | Nog een tip voor de feestdagen

Theaterweekend

Vorige week zondag vertelde ik over cadeautips voor de feestdagen. Er is één tip die ik niet benoemd heb, maar zeker wel de moeite waard is. Het gaat om het Nationaal Theaterweekend. Dit jaar kun je van 26 tot en met 28 januari 2018 genieten van al het bijzondere wat er in verschillende theaters georganiseerd wordt..

blind date in het theater

Voor een tientje koop je een kaartje voor een voorstelling. Het leuke van dit alles is dat het een soort blind date is. Je weet namelijk niet waar je heen gaat! Theaters houden hun lippen stijf op elkaar om jou de verrassing van je leven te bezorgen. Er zijn ruim zestig theaters die meedoen met het Theaterweekend. Er is dus vast een theater bij jou in de buurt dat haar deuren opent.

Theaters houden hun lippen stijf op elkaar om jou de verrassing van je leven te bezorgen.

Backstage: van artiestenfoyer tot de lift

Voor Blik op Theater mag ik backstage in theaters zijn. Ik probeer jullie een kijkje in de keuken te geven door er video’s over online te zetten op ons YouTube kanaal, maar hoe leuk is het om zelf achter de schermen te lopen? Misschien is daar net een act bezig in de lift of in de artiestenfoyer. Eén ding is namelijk zeker, tijdens het Theaterweekend zie je meer dan je verwacht en hoef je je geen moment te vervelen.

Een leuk weetje is dat je zelfs in sommige theaters kunt blijven slapen.

ik ben voor het theaterweekend

Deze tip zou een mooie advertentie kunnen zijn, maar niets is minder waar. Ik vind het Theaterweekend oprecht een heel goed initiatief. Ik wil namelijk jullie laten zien hoe veelzijdig het theater is en ik begrijp dat sommige een voorstelling prijzig kunnen vinden. Dit keer kun je voor tien euro wel een gokje wagen, toch? Een leuk weetje is dat je zelfs in sommige theaters kunt blijven slapen. Hoe tof is dat! Dat je wakker wordt in de zaal waar grote namen hebben gestaan zoals Najib Amhali, Ali B en Simone Kleinsma.


Het Nationaal Theaterweekend is dit jaar van 26 tot en met 28 januari 2018. Kijk op de website bij het theater in jou in de buurt voor meer informatie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.