VIDEO | Kletsen en op reis met Abdelhadi Baaddi

Met een schorre stem mocht ik laatst een ritje maken in het busje van Abdelhadi Baaddi. Een locatievoorstelling die je naar Marokko voert, terwijl je door je eigen stad rijdt. Het is een bijzondere ervaring en na veel positieve reacties op deze voorstelling wilde ik zelf eens kijken wat deze voorstelling zo bijzonder maakt.. 

Ik hou van persoonlijk theater! Je begrijpt natuurlijk wel dat ik daarom mijn hart kon ophalen met deze voorstelling. Daarnaast vond ik het mega interessant om te horen wat de voorstelling voor Abdelhadi betekent. Het is namelijk zijn verhaal! En naast dat je in een busje door de stad rijdt, maakt dat de voorstelling zo uniek. Ik ben in ieder geval heel enthousiast!


Wat vinden jullie? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.