Tips | De leukste voorstellingen met Sinterklaas en de Pieten

Sinterklaas

Sinterklaas is in het land!

De goedheiligman is weer in het land en dat zorgt voor dikke pret! Niet alleen bij de schoorsteen, maar ook in het theater is het één groot dansfestijn met de Pieten. Speciaal voor deze leuke tijd van het jaar hebben wij een lijstje met favorieten opgesteld. Kindervoorstellingen waar Sinterklaas op de planken staat. Een leuk vervroegd cadeau voor pakjesavond..

Dirk Scheele – Pepernotenpret (2+)

Met een heuse Pietenrockband is deze voorstelling een echte gangmaker voor jongens en meisjes. Wie wil dat nou niet zien? Pieten die prachtige muziek maken. Het is leuk om mee te zingen! Dat mag bij Dirk Scheele zeker en deze theatermaker vertelt ook nog eens mooie verhalen. Gegarandeerd pret!

Langhout Theater – Tante houdt niet van Sinterklaas (3+)

Zoals ik in mijn vorige blogpost heb verteld ga ik dolgraag met mijn neefjes naar het theater. Hoe leuk is het dan om naar de voorstelling te gaan die gaat over “tante”. Tante doet er met een beetje magie alles aan om het grote Sintklaasfeest te laten verdwijnen. Gelukkig zorgen de Pieten ervoor dat tante dit niet voor elkaar krijgt en het verhaal goed afloopt. Deze voorstelling heeft ook een leuke kleurwedstrijd. De winnaar krijgt een cadeau!

Woezel & Pip (2+) – Op zoek naar de Rommelpiet

Wie kent Woezel & Pip niet? Deze lieve beestjes vinden in de Tovertuin allemaal rommel. Ze vragen zich af wie dat nou toch doet. Samen met hun vriendjes gaan ze opzoek naar rommelpiet en dit zorgt voor één groot avontuur. Na afloop van de voorstelling willen Woezel & Pip dolgraag knuffelen met de allerkleinste.

Van Hoorne Entertainment – De verjaardag van Sinterklaas

De klucht is één van de oudste theatervormen, maar zeker nog niet gedateerd. Voor kinderen hilarisch en probeer als volwassenen maar je lach in te houden. Ik verklap alvast: dat lukt je niet! Deze muzikale theatervoorstelling is grappig en de verjaardag van Sinterklaas is het allerleukste feestje van het jaar. Nog meer dansen kun je bij het Zapp Sinterklaasfeest en De Mega Sint Show.

Het liefst ga ik naar alle voorstellingen. Zo veel pret! Sinterklaas zorgt voor veel spanning bij de kinderen, maar hoe leuk is het om de Pieten in het theater te zien. De kinderen zullen nog uren blijven kletsen over deze ervaring en het is sneller pakjesavond. Ben jij wel eens naar een voorstelling geweest met Sinterklaas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.