Blog | Het allerleukste theaterweekend komt er weer aan!

Een voorstelling kan soms best prijzig zijn en dan is een gokje wagen reuze spannend. De theaters hebben hier wat op bedacht: kom kennismaken! Elk theater vult dit zelf in en er zijn de leukste activiteiten georganiseerd. In sommige theaters mag je er zelfs blijven slapen…

SAVE THE DATE

Dit jaar kun je van vrijdag 25 januari tot zondag 27 januari gebruik maken van dit te gekke aanbod. Ikzelf heb de kaartjes al gekocht. Samen met mijn broer, schoonzus en vriend ga ik naar de voorstelling van De Verleiders. Dit is de allereerste try-out en dat maakt het voor hen natuurlijk mega spannend. Ik ben heel nieuwsgierig hoe zij de thematiek (Big Data) omzetten in een voorstelling.

VIDEO OVER THEATERWEEKEND

Vorig jaar was ik met zuslief wezen kijken in een theater en hier heb ik een video van gemaakt. Ik zal de video voor het gemak hier even linken. Dat was zo leuk! Mijn zus komt niet vaak in het theater en het was daarom extra leuk om haar te laten zien wat er allemaal backstage aanwezig is. Ik blijf dat speciaal vinden.

VOOR EEN TIENTJE

Op de website van het Nationaal Theaterweekend kun je zien welke theaters er allemaal meedoen. Het zijn er echt een hoop! Voor een tientje kun je al naar een grote voorstelling. Daarbij zit je nergens aan vast. Er zijn leuke voorstellingen voor jong en oud. Waag jij je in de wondere wereld van het theater?


© omslagfoto:https://www.nationaaltheaterweekend.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.