Blog | Wij blikken vooruit op 2019!

2019

De start van het nieuwe jaar, een mooi moment om stil te staan bij alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd en wat je hebt bereikt en van daaruit voort te borduren op welke wensen je nog hebt of wat je graag zou willen bereiken. Tijd dus om ambities te bepalen, doelen te stellen en aan de slag te gaan met goede voornemens. Ben je benieuwd wat onze goede voornemens zijn? Lees dan snel verder…

IETS MET PLANNEN

Thyra:  Afgelopen dagen was ik vrij, maar zo voelde het niet in mijn hoofd. Ik kan een enorme chaoot zijn en ik heb besloten dat dit moet veranderen in 2019. Ik heb structuur nodig. Om dit te bewerkstelligen heb ik een planner gekocht. De eerste weken zijn vol goede moed ingevuld en ik moet bekennen dat overzicht heerlijk is. Ik ga dit ook wat vaker afkijken bij Nadine, want zij is hier wél ontzettend goed in.

IK WIL MEER TALENT LATEN ZIEN

Niet mijn talent bedoel ik dan, hè?! We willen net afgestudeerden in de spotlight zetten. Ik ben dol op de interviews met jonge talenten én ik vind dat ze deze aandacht -met de lastige theaterwereld- verdienen. Blik op Theater is voor jullie. De liefhebbers, nieuwsgierigen en de theaterrotten. Binnenkort horen jullie hier meer over!

HET JAAR VAN HET ZZP’ERSCHAP

Nadine: Hoewel ik mezelf gedurende het jaar zelf ook graag uitdaag en goede voornemens creër, is de afsluiting van 2018 met de stap naar het ondernemerschap en de wens om vanaf 2019 als ZZP’er aan de slag te gaan best al wel een duidelijk voornemen. 2019 is voor mij een jaar vol kansen en mogelijkheden, een jaar waarin ik de ruimte heb om te ontdekken en dingen te proberen, een waanzinnig uitdagend jaar waar ik oh zo veel zin in heb!

DE GROEI VAN BLIK OP THEATER

Natuurlijk is het laten groeien van Blik op Theater een van de activiteiten die ik mezelf tot doel heb gesteld. Ervoor zorgen dat meer mensen mogen genieten van datgene waar wij zelf zo blij van worden: het theaterleven! Een podium bieden aan jonge theatertalenten, laten zien wat zich achter de voorstellingen schuilhoudt en leuke theaterweetjes, -feiten en tips te verzamelen om meer genieters te kunnen laten verwonderen over al het moois in theaterland. Op naar veel creativiteit en inspiratie!

THEATERTIP

Plan elke maand een voorstelling in en ga dan eens voor iets onbekends. 
Omarm het avontuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.