Blog | Wij blikken terug naar 2018

terugblik

Het jaar is omgevlogen. Zo’n cliché, maar o zo waar. Het is het jaar dat ik mijn propedeuse heb behaald. Het jaar dat ik een neefje én nichtje heb gekregen en het jaar dat ik weer een hoop nieuwe blogposts heb mogen schrijven voor Blik op Theater. Mijn jaar was een feestje. Dat begrijp je natuurlijk wel. Ik heb geproost met de liefste vriendinnen en vrienden, met Nadine vol enthousiasme nieuwe ideeën uitgewerkt en ik ben gewisseld van baan…

Thyra’s jaar

2018 is ook het jaar geweest dat ik wat meer tijd voor mezelf heb genomen. Netflix series heb gekeken op de bank. Met een ijsje in de zon gezeten en een goed boek het uitgelezen. Dit zijn de momenten dat ik het meest geïnspireerd ben. Ik bewonder de mooie mensen die ik heb mogen spreken. Lotte Kuijt, Sam Eggenhuizen, Claudia Lucassen, Jochem Smit, Koen Verheijden, Abdelhadi Baaddi, Silencio Pinas, Lakshmi, Anne de Blok en Soumaya Ahouaoui. Het is maar een kleine greep uit de fantastische groep die wij hebben (of nog gaan) laten zien op Blik op Theater. Je zult natuurlijk niet versteld staan over het feit dat ik sta te popelen om een vooruitblik te schrijven, maar voor het zover is, geeft Nadine jullie ook nog een kleine terugblik!

Nadine blikt terug

Ook voor mij is 2018 een bijzonder jaar geweest. Met nieuwe uitdagingen op het werk, een aantal prachtige reisjes, bruiloften en het opzetten van nieuwe plannen voor Blik op Theater voelt 2018 als een rijk jaar. Daarnaast heb ik natuurlijk mijn vaste baan opgezegd en besloten voor mezelf aan de slag te gaan.

In het afgelopen jaar heeft ‘de lijn van het leven’ een mooie rol gespeeld. Van een festival dat ik heb georganiseerd voor kinderen tot het begeleiden van een koor van zangers van 75 jaar en ouder en alles daartussenin. Vrienden kopen hun eerste huis en twee stellen uit onze vriendenkring hebben elkaar het jawoord gegeven. De eerste stappen naar het echte volwassenleven worden gezet en ik probeer er zoveel mogelijk van te genieten!

Daarom kijk ik ook ontzettend uit naar het nieuwe jaar met al het moois wat het ons hopelijk mag brengen voor zowel de theaterwereld als onze privé-levens, zodat wij onszelf ook in 2019 hopelijk weer een beetje meer mogen verrijken.


2018, met al je kansen, leuke mensen én avonturen, je was fantastisch. Wat zal 2019 voor ons in petto hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.