Blog | Mijn zonnige theaterlijstje

theaterlijstje

Op dit moment schijnt de zon volop. Heerlijk! Het is dan weliswaar koud, maar de vitamine D is meer dan welkom en daardoor dacht ik: “We moeten de zon vaker laten schijnen!” Uiteraard kan ik daar niet zelf voor zorgen, maar er zijn fantastische theatermakers die hier wel aan gedacht hebben. Vandaag is het tijd voor mijn zonnige theaterlijstje.

1. EXPEDITIE EILAND – RICK ENGELKES PRODUCTIES

Als ik bij iets aan de zon, zee en het strand moet denken is het Expeditie Robinson. De voorstelling Expeditie Eiland kan dus niet van dit lijstje ontbreken. In de trailer zie je een palmboon, je hoort een vrolijk muziekje en de acteurs geven je al het echte vakantie gevoel. Het klinkt als zomer in het theater!

2. JAZZ DUZZ & KIDS CRUISE – DE TONEELMAKERIJ EN BLUE BOAT COMPANY

De zomer en varen gaan hand in hand. Lekker dobberen op een meertje of de zee. Wie wil dat nou niet? In de voorjaarsvakantie geven de Toneelmakerij en Blue Boat Company met hun boottocht + voorstelling het ultieme vakantie gevoel. Fijne Jazzmuziek voor de hele familie. Zet je zonnebril maar op en gaan met die banaan.

3. DE KERSENTUIN – TGA

Als de zomer in aantocht is, komt eerst lente om de hoek kijken. Prachtige bloemen ontwaken en als je buiten loopt zie je een kleurenpalet van heb ik jou daar. Daar word ik echt gelukkig van. Een chagrijnige bui is meteen verdwenen. Een mooie kersentuin is dan iets waar iedereen wilt zijn. Of brengt deze alleen maar drama met zich mee?

26 DAGEN TOT DE LENTE

Wat brengt de zon toch fijne dingen met zich mee. Ik kan niet wachten! In de zomer heb je namelijk ook de leukste openluchtvoorstellingen, maar daarover vertel ik je later graag meer. Wie kan er net als ik niet wachten op deze fantastische tijd? Nog maar 26 dagen tot de lente. Ik doe nog even snel een winterslaap in het theater met mijn zonnige theaterlijstje. Zijn de vogels al aan het fluiten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.