Blog | Vertel jij je vrienden alles?

vriendendag

Het is morgen vriendendag. Hoewel ik vind dat je tegenwoordig overal een dag voor hebt, ben ik zeker van mening dat tijd doorbrengen met vrienden heel dierbaar is. Je hoeft er geen honderden te hebben, maar een paar waar je honderd procent jezelf kunt zijn, dat is onbetaalbaar. Je zult natuurlijk wel begrijpen dat ik met vrienden graag naar het theater ga. Nadine en ik waren vrijdag naar de ingrijpende voorstelling “Emma wil leven” en hoewel dit niet de meest luchtige voorstelling is, zorgt deze voorstelling wel voor genoeg gespreksstof…

GEVECHT IN JE HOOFD

Soms zijn onze levens zo druk, dat we vergeten echt naar elkaar te kijken. Echt te luisteren. Dan schiet het erbij in om even te vragen hoe het écht gaat. Dit is niet altijd erg, maar soms kan die echte vraag juist voor verandering zorgen. Emma wil leven laat zien dat sommige mensen een gevecht in hun hoofd hebben en hier niet over kunnen praten. Dat mensen ziek zijn, terwijl je dit in eerste instantie niet ziet. Dat soms je eigen kracht niet voldoende is om te overleven.

DE WAARDE VAN VRIENDSCHAP

Je hebt elkaar nodig. Een voorstelling waar vriendschap centraal staat is ART. Het gaat over de waarde hiervan. Hoe ik het zie, hoef jij het niet te zien. Een schilderij maakt de tongen los en toont dat iedereen een andere mening heeft. In deze versie staan Thijs Römer en Waldemar Torenstra op toneel. Een echte must-see met vrienden. Wist je dat dit stuk al veel prijzen heeft gewonnen? 

MIJN SUPERHELDEN

Echte vrienden zijn net als superhelden. Ze zijn er als je ze nodig hebt, ook als je daar niet om vraagt. Dit is een mooie in kopper voor de voorstelling: MARVELLOUS – De eerste superhelden saga musical happening ter wereld. Een ode aan het genre in een muzikaal jasje. Dat klinkt als genieten, jeugdsentiment en een avond vol gelach. Dit is precies waar ik veel vrienden blij mee maak. Een avondje theater en tot slot gezellig kletsen met een goede borrel.  Dat is genieten in het kwadraat. Wie zou jij meenemen?   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.