Blog | Een compliment op Nationale Complimentendag

Tweetakt-plein 2013

Vrijdag 1 maart, Nationale Complimentendag, dé ideale dag om wat leuke complimenten uit te delen, maar waar te beginnen? Sowieso vind ik het altijd leuk om complimenten uit te delen. Helemaal om een vreemde te complimenteren, dat levert de leukste reacties op! Het is vaak alleen zo jammer dat de complimenten minder goed blijven hangen dan eventuele ‘commentaren’. Think about it, kunnen jullie je nog het laatste complimentje herinneren dat je van iemand hebt gehad?

BEDANKT MEISJE VAN DE HEMA! 

Toevallig kreeg ik vandaag nog een compliment, nou ja zo toevallig is het misschien niet, op Nationale complimentendag :); op doortocht van het ene naar het andere treinstation, kocht ik wat lekkers bij de Hema. Terwijl ik afrekende, gaf de kassadame mij een compliment over mijn jas. Dat voelde voor mij extra bijzonder, omdat het uit een hoek kwam, waar ik het niet van had verwacht. Ze had me verrast!. Dus bedankt meisje van de hema, stiekem vraag ik me nu wel een beetje af of dit op je to do lijstje stond voor vandaag.

EEN COMPLIMENT AAN DE VRIJWILLIGERS

Tweetakt 2013
Tweetakt 2013

Voor het compliment dat ik vandaag wil geven, neem ik je graag even mee naar het jaar 2013. In dat jaar studeerde ik aan de HKU, woonde ik in Utrecht en besloot ik tijdens het jaarlijkse terugkerende kunstenfestival Tweetakt wat vrijwilligerswerk te gaan doen. Voor mij een toffe ervaring met gezellige mensen, leuke taken op een feestelijk festival. Met deze klus besefte ik ook hoe belangrijk het is in de theater- en kunstenwereld om vrijwilligers te hebben. Het is natuurlijk geen geheim dat er vaak te weinig financiële middelen zijn binnen deze sector en op deze manier kunnen meer dromen werkelijkheid worden gemaakt. Daarom complimenteer ik de vrijwilligers in deze industrie met het feit dat jullie je inzetten voor dergelijke organisaties, je tijd en energie beschikbaar stelt en met veel enthousiasme een nóg mooier festival neer zet!

Mijn complimenten :).

Liefs,
Nadine


Tweetakt festival is overigens te bezoeken van 29 maart t/m 14 april op de Neude en in de theaters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.