Blog | Keuzes maken en prioriteiten stellen

Prioriteiten

Het is precies een maand geleden dat ik een blog online heb gezet op Blik op Theater en daar heb ik geen spijt van. Niet omdat ik dit niet meer leuk vind of wil, maar juist omdat ik de ruimte heb genomen om prioriteiten te stellen. Het lukte even niet om alle ballen hoog te houden en ik ben erachter gekomen dat dat helemaal niet erg is. Sterker nog..

Het geeft rust. Voor mijn studie heb ik alles ingeleverd en dit zorgt ervoor dat we langzaam richting het derde jaar paraderen. Nog één blok voor de boeg (en eventuele herkansingen, je weet maar nooit) en dan is het al tijd voor de zomervakantie. Die inmiddels ook geboekt is én daar kan ik mij toch een potje op verheugen.

DATE NIGHT IN HET THEATER

School is niet het enige wat aandacht heeft gekregen, want werk ging ook gewoon door. Volle dagen, maar de vrolijke snoetjes van de kinderen maken veel goed. Over vrolijke snoetjes gesproken: ik ben met vriendlief naar het theater geweest en dit voelde echt weer als een heerlijke date night. Soms vergeet je gewoon even te daten als het zo druk is, terwijl het zo fijn is. Ik ben blij dat hij het theater stiekem net zo leuk vindt als ik. Sterker nog: hij lachte veel harder!

WAT JE AANDACHT GEEFT..

De afgelopen periode heb ik wel geleerd dat hoe hard je ook werkt, dingen soms anders lopen dan je hoopt en dit bevestigd ook weer mijn gedachten. Volg altijd je hart. Op het moment dat ik dit schrijf, zit ik met een lach op mijn gezicht. Dit gebeurd ook als ik video’s maak. De dingen die ik doe voor Blik op Theater zijn belangrijk voor mij en dit wil ik de komende periode weer meer aandacht geven. Wat je aandacht geeft groeit, toch?


Dus lieve jij, doe morgen in ieder geval één ding waar je zin in hebt. Gewoon omdat het kan. Dan kom ik binnenkort weer met een mega leuk interview op de proppen én ga ik aan de slag met editten, want eerlijk gezegd liggen er hele leuke beelden al veel te lang op de plank en die wil ik met jullie delen. Ik maak deze maand tijd vrij om mijn hart te volgen. Vorige maand was het de maand van het verstand. Deze maand ga ik voor mijn gevoel. Staat het weer mooi één-één.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.