ONVERGETELIJK | OP HET PODIUM IN LAS VEGAS

comedian

Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken.”

Er zijn momenten die je altijd bijblijven in het theater. Een vrouw die in slaap valt of die ene vriend die in schaterlachen uitbarst. Een gebeurtenis die het theater een extra dimensie geeft. Ook Parissima Rauf (34), oprichtster van Ideas To Go & Grow, overkwam iets heel bijzonders. Zij werd tijdens haar roadtrip in de Verenigde Staten verrast. In Las Vegas besloot zij naar een stand up comedy show te gaan en de comedian vroeg of er iemand het podium op wilde komen om hem te helpen. Er reageerde niemand waarop hij Parissima aanwees. Parissima vertelt dat ze toen dacht: “Ik ga gewoon!”

DAAR STA JE DAN

Comedian

Het is niet zo gek dat Parissima naar Las Vegas ging. Met een enorme liefde voor reizen en cultuur was een stand up comedy show in deze plaats een echt bucketlist ding. Dat Parissima gek is op cultuur laat ze ook zien met haar website Ideas To Go & Grow. Hier laat zij het culturele leven van Amsterdam zien. Haar gouden tip? “Ga eens per maand naar het theater!”. Parissima was met een vriendin aan het roadtrippen in de VS toen zij naar een comedy show besloot te gaan. De comedian vroeg of er iemand het podium op wilde komen om hem te helpen. Er regeerde niemand waarop hij Parissima aanwees. Parissima vertelt dat ze toen dacht: “Ik ga gewoon! en daar stond ze dan. Als Amsterdammer op een podium in Las Vegas.

Als Amsterdammer op een podium in Las Vegas.

WAT GAAT DE COMEDIAN DOEN?

Ze had wel een beetje verwacht. “We zaten vrij vooraan dus in die zin vreesde ik wel een beetje dat het een mogelijkheid was. Zeker bij stand-up comedy in een relatief kleine zaal.” De comedian stelde haar een aantal vragen zoals:  “Waar kom je vandaan?”. Natuurlijk werd er een grap gemaakt over Amsterdam en of Parissima niet stoned was. Toen ik daar stond dacht ik: “Ik ben heel benieuwd wat hij gaat doen en of het lukt.” Ze moest een dierensnoepje uit een pot pakken en aan het publiek laten zien. Parissima mocht niet aan hem vertellen welk dier het was. De comedian zou het dier dan tekenen. En….het was inderdaad een tijger -of uhhh- giraffe! Parissima vertelt: “Hij zorgde gewoon dat het klopte.”

Ik ben heel benieuwd wat hij gaat doen en of het lukt.

 Comedian

BIJZONDERE BELEVING

Dit spektakel kon in elk theater plaatsvinden, maar volgens Parissima voelde het heel Amerikaans. Het soort humor, de mensen in de zaal en het casino eromheen. Het is een beleving die je hier niet snel zult meemaken. Het theater heeft geen andere betekenis gekregen, want ze is sowieso gek op het theater. Parissima: “Ik ben dol op theater en krijg er altijd veel energie van. Dat er dingen geboren op het podium die je ontroeren, iets leren of waar je keihard om moet lachen.” Op het moment dat de show klaar was, kreeg Parissima een oorverdovend applaus en er een onvergetelijke herinnering bij.


Ook een onvergetelijk verhaal? Mail jouw verhaal naar info@blikoptheater.nl
Voor meer informatie klik je hier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.