BLOG | Waarom ik wat minder consequent ben

consequent

Het liefst ga ik elke dag naar het theater en misschien denk je nu: “Ja, dat zeg je alleen maar vanwege je website!” Ik zal dit dan gelijk ontkrachten, want zelfs zonder Blik op Theater deed ik dit al erg graag. Eigenlijk zorgt de website ervoor dat ik van mezelf nog meer moet gaan en hoewel ik dus graag ga, is die druk nou net iets waar ik niet gelukkig van word..

DRUK DRUK DRUK

Het is ook wel het typische millennials dingetje. We willen altijd maar beter zijn en je hoort de een na de ander uitvallen met een burn-out. Ikzelf wilde drie blogposts per week en een video online zetten. Klinkt haalbaar, maar als je een perfectionist bent zorgt het er ook voor dat je niet tevreden bent met wat je online zet en met andere werkzaamheden ernaast werd de druk te veel op mijn schouders. Om er niet aan onderdoor te gaan, ben ik begonnen met mezelf te beschermen.

Dan ben ik even niet online, maar offline aan het genieten van al het moois.

KWALITEIT VS. KWANTITEIT

Uiteraard is werk handig om geen platzak te zijn, maar ik wil plezier hebben in wat ik doe. Daarom schrijf ik een blogpost wanneer ik wat te vertellen heb of een fantastisch interview klaar heb staan. Het is heerlijk om de jonge talenten aan te horen en dit geeft mij enorm veel energie. Echter lukt het mij op dit moment niet om dit op vaste dagen en tijden te doen.

LIEVELINGSPLEK

Ik wil met een lach op mijn gezicht de dag doorkomen, omdat ik vanavond naar het theater ga. Mijn lievelingsplek. Een plek waar de magie tot leven komt. Ik wil jullie dolgraag vertellen hoe tof dat is, maar mezelf niet voorbij lopen. Daarom zal ik -zoals je misschien al gemerkt hebt- af en toe wat minder posten. Dan ben ik even niet online, maar offline aan het genieten van al het moois.

Je moet gewoon af en toe je ogen openen en je hart volgen.

OMDAT HET KAN

Het leven is namelijk een feestje en in de theaters zie je een prachtige spiegel daarvan. Je moet gewoon af en toe je ogen openen en je hart volgen. Ik wil naar het theater gaan, omdat ik een enorme liefde voor het vak voel én dat wil ik aan jullie laten zien. Niet omdat het moet. Zullen we met z’n allen wat minder “moeten” en gewoon “gaan”? Dus ga naar het theater als je het wilt, vertel mensen enthousiast over die toffe voorstelling omdat het kan en laat je vooral geen druk opleggen. We moeten al zoveel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.